Om oss

Rørleggertjenester:  Prosjektering og utførelse av sanitæranlegg, varme, sprinkler, ventilasjon, kjølesystemer og utvendig VAO.                    

Vi tilbyr kalkulasjon, prosjektering, installasjon, drift, service og vedlikehold på alle bygg. Vi er svært fleksible og ønsker å bistå våre kunder når behovet er der. Vårt fokus er et godt og sikkert arbeidsmiljø i alle faser av arbeidet. Vi utfører tiltak for at utførelsen av oppdragene våre til enhver tid skal utføres trygt, og til minst mulig sjenanse for de berørte.

AOG er en totalteknisk VVS-entreprenør, og er ett av 9 selskap i Allier Gruppen. Vi ble grunnlagt i Bergen i 1911. Med 112 år lang fartstid innenfor hele fagfeltet er vi en pålitelig leverandør som leverer høy kvalitet og bred spesialkompetanse.

Vi har god kapasitet og gjennomføringsevne med mulighet for å ta på oss store prosjekter. Ikke minst grunnet vår tilhørighet til Allier Gruppen, kan vi lene oss på søsterbedrifter i konsernet ved behov for andre typer tjenester.

Våre grunnleggende verdier; Raus, Tydelig og Kreativ, er basert på dialog, tillit og åpenhet. Sammen skaper vi varige verdier.

De fleste av våre medarbeidere er norsktalende og alle har fagbrev, de er løsningsorientert og har meget god tverrfaglig kompetanse. De er alle faste ansatte som sikrer en stabil og erfaren arbeidsstyrke. Vi har kontinuerlig lærlingefokus med ønske om mangfold og økt kvinneandel.

Vi har vært sertifisert Miljøfyrtårn bedrift siden 2000. Bærekraft er en del av vårt verdigrunnlag og forretningsstrategi. Vi følger etiske retningslinjer og jobber miljøbevisst. Vi tilbyr bevisst produkter som reduserer miljøbelastningen i hele fasen. Helt fra fremstillingsprosess, emballering, distribusjon, i bruk og ved avfallshåndtering.

Vår forretningsidé:

Vi skal prosjektere og levere gode tekniske løsninger og installasjoner i bygg – og dermed bidra til trivsel og god produktivitet hos eiere og brukere – samtidig som vi har som mål å skape minst mulig belastning for miljøet. 

Anders O. Grevstad AS skal være med å sette standarden for fremtidens VVS entreprenører.

Vår visjon:

SAMMEN SKAPER VI VARIGE VERDIER

Sammen skaper vi varige verdier

Allier Gruppen

Allier Gruppen er en totalentreprenør med utgangspunkt i tekniske fag, som består av 9 selskap med totalt 300 ansatte og ca. 600 MNOK i omsetning.  

Konsernet prosjekterer, leverer, installerer, drifter og vedlikeholder infrastruktur og bygg for privat og offentlig virksomhet. 

 

SELSKAPENE:

 • Allier: Eierskap, økonomi, IT, HMS og lager.
 • Unik: Service- og privatmarked, borettslag, boligbygging og våtroms-rehabilitering. VVS- og interiørbutikk.
 • Bad.no: Netthandel.
 • AOG: Entreprise og anlegg. Rehabilitering og vedlikehold. VAO-anlegg. Varme- og kjølesystemer, sanitær, sprinkler og ventilasjon.
 • Sotra Rør: Boligutbygging, vann og avløp. Privatmarked. Mindre Næringsbygg.
 • AOG Bygg: Byggmester og entreprenørforretning. Totalentrepriser.
 • Monsen: Elektroinstallatør.
 • Tevas: Tekniske totalentrepriser. Rådgivning, prosjektering og energimerking. Prefabrikkerte moduler for lys og ventilasjon. 
 • Rørhab: Rehabilitering av rør med innvendig «relining» Høytrykksspyling og TV-kontroll

 

Les mer om Allier Gruppen her

Har du spørsmål knyttet til våre tjenester eller produkter? Ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.

  © AOG - Anders O. Grevstad AS
  Utviklet av:
  pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram