Ventilasjon

Vi tilpasser, installerer og drifter ventilasjonssystemer for ethvert bygg.

Med fokus på bærekraft ønsker vi å finne den mest energi- og kosteffektive løsningen i tråd med enhver tids gjeldene regelverk, og vi tilpasser ventilasjonssystemet etter behovet,

Ventilasjonssystemer er plass- og energikrevende, det er derfor viktig å kartlegge hvilket behov ditt bygg har og optimalisere ventilasjonssystemet deretter.

Et riktig dimensjonert ventilasjonssystem vil bidra til et godt inneklima på en energieffektiv måte med lave drift- og vedlikeholdskostnader.

For å sikre ethvert teknisk system effektivt er vedlikehold nøkkelen, vi tilbyr service og vedlikehold av alle typer ventilasjonssystemer.
Ved inspeksjon, funksjonstest og vedlikehold ligger vi i forkant av uventede tilløp og hendelser som kan resultere i forsinkelser og kostbare reparasjoner.

Et godt og stabilt inneklima gir økt komfort og produktivitet, samtidig som det sikrer byggets konstruksjoner og inventar.

Ta gjerne kontakt for en prat om ditt behov og hvordan vi sammen kan finne et ventilasjonssystem som vil dekke dette på en bærekraftig måte.

© AOG - Anders O. Grevstad AS
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram