Ventilasjon

Næring

Vi har ekspertise innen prosjektering, design, installasjon, og innregulering av ventilasjonssystemer som oppfyller enhver bransjestandard.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som tar hensyn til spesifikke ønsker og behov. Det sikrer tilstrekkelig luftutveksling, filtrering, og temperaturkontroll, samtidig som vi overholder gjeldende retningslinjer og forskrifter.

Våre tjenester inkluderer vurdering av eksisterende ventilasjonssystemer, design av effektive og energieffektive løsninger, installasjon av høykvalitetskomponenter og regelmessig vedlikehold for å sikre optimal ytelse og et godt inneklima over tid.

Rehab

Under rehabiliteringsarbeidet kan det være nødvendig å vurdere og oppgradere eksisterende ventilasjonssystemer for å sikre at de oppfyller gjeldende standarder og forskrifter.

Dette kan innebære inspeksjon av kanaler, rengjøring av ventilasjonsrister og installasjon av moderne filtreringssystemer for å fjerne forurensninger og allergener fra inneluften for å sikre et godt inneklima.

Bolig

Sentrale varmepumpe installasjoner, service og vedlikehold. Løsninger for balansert ventilasjon som er spesielt effektiv for å opprettholde et godt inneklima i både moderne, tettisolerte boliger og etter monterte systemer som energitiltak eller inneklima tiltak i eksisterende boliger.

Hovedprinsippet bak balansert ventilasjon er at systemet består av to separate ventilasjonskanaler. Den ene kanalen trekker frisk luft inn i boligen, mens den andre kanalen fjerner forurenset luft. Disse kanalene er utstyrt med varmevekslere som bidrar til å opprettholde energieffektiviteten ved å resirkulere varmen fra den utgående luften til den innkommende friske luften.

Balansert ventilasjon sørger for at det opprettholdes en balanse mellom lufttilførsel og luftavtrekk, noe som bidrar til å forhindre over- eller undertrykk i boligen. Dette er viktig for å unngå fuktighetsproblemer og sikre at ventilasjonen opprettholder et behagelig inneklima. Fordeler med balansert ventilasjon inkluderer bedre luftkvalitet, redusert fuktighet, eliminering av forurensninger og allergener, og bedre energieffektivitet. Dette systemet bidrar til å skape et komfortabelt og helsefremmende innemiljø for beboerne i boligen.

Idrett

Ventilasjon i idrettsanlegg er av stor betydning for å sikre et komfortabelt og helsefremmende inneklima for både utøvere og tilskuere. 

Vi leverer ventilasjonssystem som bidrar til å opprettholde frisk luftkvalitet, kontrollere fuktighetsnivået og eliminere forurensninger som kan oppstå som et resultat av intens fysisk aktivitet og høy menneskelig tilstedeværelse.

Vedlikehold

Vi tilbyr service og vedlikehold på alt av ventilasjonssystemer.
Vi ønsker at systemet vi kontrollerer skal fungere effektivt og opprettholde optimal ytelse over tid og da er årlige funksjonstester og filterskifte essensielt for å sikre dette.
Vi er alltid oppdatert på utviklingen og kan tilby opplæring, oppgradering, reparasjon og erstatning til eksisterende og nye kunder.

© AOG - Anders O. Grevstad AS
Utviklet av:
pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram